Neuropsykiatrinen kuntoutus

Neuropsykiatrinen kuntoutus

Neuropsykiatrinen valmennus ja kuntoutus on käytännön läheistä, voimavarakeskeistä ja tavoitteellista kuntoutusta asiakkaille, joilla voi olla haasteita toimintakyvyssä, arjen hallinnassa, sosiaalisissa suhteissa, oman toiminnan ohjauksessa tai työ-/opiskeluympäristössä.

Usein taustalla on joku neuropsykiatrinen diagnoosi kuten ADHD tai Autisminkirjon häiriö.

Tarjoan neuropsykiatrista valmennusta ja kuntoutusta itse maksaville asiakkaille. Toimin kuntoutuksessa sairaanhoitajana ja hyödynnän erityisesti ratkaisukeskeistä työotetta. Kuntoutus on luvanvaraista sairaanhoitoa, jota valvoo AVI ja Valvira.

Olen työskennellyt erikoissairaanhoidossa HUS Nuorisopsykiatriassa, jossa tein moniammatillisessa tiimissä erityisesti neuropsykiatrista arviointia, diagnosointia ja hoitoa. Yksityissektorilla olen tehnyt neuropsykiatrista yksilö- ja ryhmäkuntoutusta kuten LAKU -perhekuntoutus, Nuotti -valmennus, sekä Oma väylä kuntoutusta. Hoidan nuoria (yli 13v), aikuisia ja perheitä. Usein neuropsykiatrinen kuntoutus sisältää noin 5-20 valmennustapaamista vastaanotolla, etänä videovälitteisesti, arkiympäristössä ja verkostoyhteistyönä.

Kuntoutuksen hinta on 95€/60min (Alv 0%, luvanvaraista sairaanhoitoa).

Vastaanotto Lauttasaaressa.

Kysy lisää kuntoutuksesta: timo.mynttinen@kuntoutustalo.fi